Een thema bruiloft is super gaaf!! Tof ook als jullie gaan voor een thema bruiloft, wat nog best lastig kan zijn. Daarom heb ik voor jou 15 gave ideeën op een rijtje gezet om inspiratie op te doen;

1. Kies een kleur

In Nederland komt het nog niet vaak voor, bruiloften waarbij de bruiloftsgasten worden opgedragen om in een bepaalde kleur te komen. Maar als je er eens over nadenkt, dan is het fantastisch! A. Iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen. B. De gasten zijn tegelijkertijd de decoratie, waarop je dus kunt besparen. C. Je hebt fantastische effecten op je foto. Een echt topidee!

thema bruiloft

2. Jaren 20

Franjes, veren, hoofdtooien, boa’s, hoedjes.. Kortom, te gekke outfits bij iedereen! Met dit thema word jullie bruiloft er zeker 1 om nooit te vergeten.

3. Vintage

Afgezaagd? Misschien, maar dat maakt niet uit want het blijft geweldig. Everyone will love it.

4. Superhelden feest

Vooral mannen zullen dit waarschijnlijk een fantastisch thema vinden, ze blijven toch immers altijd een beetje kind. Je kunt bij dit thema denken aan superhelden speldjes in plaats van corsages, een superman t-shirt onder het pak van de bruidegom enzovoorts.

5. USA

Bij de USA als thema kun je tal van te gekke accessoires bedenken. Klapperpistooltjes, kettingen met het dollarteken, grote auto’s, de vlag, Elvis Presley, Marilyn Monroe en ga zo maar door. Als jij een feest bruiloft wilt waarop iedereen los gaat, is dit zeker het bruiloftsthema dat je moet kiezen.

thema bruiloft

6. Boerenbruiloft

Lijkt het je te gek om op de bruiloft aan te komen in een tractor? Dan is dit het thema voor jou. Iedereen zit op hooibalen, het feest is in een stal om het af te maken kun je nog wat kippen rond laten scharrelen. Awesome!

7. A fairytale wedding

Doet Disney jou hart sneller kloppen? Ga dan voor de suikerzoete bruiloft. Kom aan in een koets met paarden, deel suikerspinnen uit, en laat disneyprinsen en prinsessen rondlopen voor de kinderen.

8. De circusbruiloft

Een clown, een snoepkraam, popcorn en gekleurde slingers. Haal het kind in je naar boven komen en ga helemaal los. Alles kan en mag!

 9. Black and white

Maak er een mooi zwart wit feestje van! Je man in een prachtig zwart pak, jij natuurlijk in een witte jurk. Zwarte en witte bloemen, stoelhoezen, decoratie enzovoorts. Prachtig! Ook de kleding van de bruiloftsgasten kan worden doorgetrokken in dit thema.

10. Wedding at the beach

Altijd een risico in Nederland, maar o zo fantastisch. Trouwen op het strand. Dresscode: slippers en je zonnebril. Je kunt een boeket met schelpen nemen en s ‘avonds lekker barbecuen. Voor het echte vakantie gevoel.

thema bruiloft

11. A winter wedding

Het tegenovergestelde van trouwen op het strand, trouwen in de winter. Sjaals, mutsen en handschoenen, glühwein en warme chocolademelk met marshmallows. Hoezo koud? Jullie houden elkaar wel warm ;-).

12. Cowboy wedding

Vooral in Amerika zie je deze nog al eens voorbij komen, de cowboy wedding! Paarden, cowboylaarzen en cowboyhoeden. Hieyah!

13. Jaren 80

Voor als jullie houden van opgestoken haren, felle kleuren en een trip down memory lane.

14. Christmas

Wie houdt er niet van de prachtige sfeer die rond de kerst hangt. Als jullie bruiloft gepland staat in december zou ik hier zeker gebruik van maken en all the way gaan. Op de blog Christmaholic kun je heel veel inspiratie opdoen!

15. Tropical

Felgekleurde mixdrankjes, parasols, plastic bloemenkransen, gekleurde rietjes and the list goes on. Honderden ideeën zijn er te bedenken bij dit thema, en hoe vaak heb jij het al gezien? Waarschijnlijk zal jij de eerste zijn met dit thema en zal niemand het meer vergeten.

thema bruiloft

 

Ik hoop dat je door dit artikel inspiratie hebt gekregen om een thema uit te kiezen voor jullie bruiloft! Laat je mij weten waarvoor jullie hebben gekozen?