originele trouwringen

Heb jij dat ook wel eens gehad? Dat je aan het kersverse bruidspaar vraagt of je de trouwringen mag zien en dat je dan denkt ‘hmm, die zien er precies hetzelfde uit als de trouwringen van die&die’. Dat wil jij dus niet hebben! Jullie willen originele trouwringen, en niet 13 in een dozijn. Speciaal voor jou heb ik de volgende ideeën verzameld;

Vingerafdrukken op de ringen

Hoe cool is het als jij een trouwring hebt met een gedeelte van zijn vingerafdruk, en hij een trouwring heeft met een gedeelte van jou vingerafdruk. Niks geen 13 in een dozijn! Dit is pas echt uniek!

tatoeages!

Hoezo trouwringen? Die kun je afdoen. Gewoon die- hard een trouwring tatoeëren. Ze gaan nooit meer af! Wil je helemaal geen trouwring. Dan kun je ook zijn naam aan de zijkant van je vinger laten tatoeëren.

3D geprinte ringen

We moeten meegaan met de technologie, en dat betekent dat jij jullie trouwringen laten printen. Go 3D- printer!

Armbanden

Vind jij alles wat aan je vinger word geschoven te standaard? Ga dan gewoon voor een ander mooi sieraad zoals een armband, of mooie kettingen. Het is jullie liefde en jullie bruiloft, alles kan.

Kleur in de ringen

Zoek op trouwringen en je ziet de kleuren goud, zilver en witgoud. Wil je origineel zijn? Dan moet je voor iets anders gaan. Alle kleuren kunnen, dus kies jullie favoriet.

Zelfbedachte tekst in je trouwring

En nu we het toch over teksten hebben, waarom eigenlijk jullie namen en de trouwdatum? Bang dat je, je trouwdatum vergeet? En je weet toch hoe de liefde van je leven heet? Waarom niet een mooie quote, of een stuk tekst dat perfect bij jullie leven past?

Je ring om een andere vinger

Als je er zo over nadenkt, doet iedereen zijn trouwringen om dezelfde vinger, en originality can be in the small things. Doe eens anders en kies voor een duimring. Te extreem? Je middelvinger of je wijsvinger mag ook.

Tekst aan de buitenkant

De originele trouwring heeft aan de buitenkant een mooie steen (of meerdere), en aan de binnenkant jullie namen + de trouwdatum. Maar waarom draai je het niet om? Oké, een steen aan de binnenkant is wat zonde, maar de tekst aan de buitenkant supergaaf! Er zijn tegenwoordig zelfs technieken waarmee je, je eigen handschrift op zijn ring kunt laten drukken, in plaats van een lettertype. Super cool.

originele trouwringen

 

Je ziet, met een beetje nadenken zijn er veel alternatieven te bedenken voor de traditionele trouwring. Kies wat bij jullie past en ga ervoor! Ik vind het ook heel leuk om te horen wat jullie hebben gekozen.