Steeds meer bruiden kiezen voor alternatieven voor witte bruidsschoenen. En dat kan ook want er zijn super veel prachtige schoenen op de markt die heel goed onder je bruidsjurk passen! Weet jij niet zo goed wat er dan precies wel en niet mooi staat onder jou trouwjurk? Kijk dan snel verder! De volgende bruiden hadden prachtige schoenen die alles behalve wit waren:

Bloemen op je bruidsschoenen

Als je trouwt in het voorjaar of in de zomer staan de bloemen prachtig in bloei. Er zijn heel veel mooie schoenen te koop met bloemen printen die perfect bij deze jaargetijden passen!

alternatieven voor witte bruidsschoenen

Colorblocking rood

Wil jij dat je bruidsschoenen de show stelen? Dan is rood de kleur voor jou! De onderstaande bruid heeft gekozen voor een zwarte bruidsjurk, maar ook onder een witte bruidsjurk staat een stel mooie rode schoenen prachtig!

alternatieven voor witte bruidsschoenen

Donkere bruidsschoenen

We gaan er altijd vanuit dat onder een bruidsjurk witte of in ieder geval een lichte kleur bruidsschoenen horen. Dat dit zeker niet zo hoeft te zijn bewijst de onderstaande bruid met prachtige donkere bruidsschoenen;

alternatieven voor witte bruidsschoenen

Pastelkleurige bruidsschoenen

Vindt je de bovenstaande schoenen net iets te uitgesproken? Dan kun je ook kiezen voor prachtige pastelkleurige bruidsschoenen als alternatief voor witte bruidsschoenen. De onderstaande bruid koos voor lichtroze.

alternatieven voor witte bruidsschoenen

Party gold

Ben je op zoek naar echte feest schoenen voor je bruiloft? Ga dan voor goud om de show te stelen!

alternatieven voor witte bruidsschoenen

Groene bruidsschoenen

Groen is een kleur die je waarschijnlijk echt niet verwacht onder een trouwjurk, maar think again! Kijk maar eens naar deze pareltjes:

Alternatieven voor witte bruidsschoenen

Pretty in pink

Je blijft natuurlijk een meisje! Roze is heel gaaf als kleur voor je bruidsschoenen. Je kunt ze bovendien gelijk matchen met bijvoorbeeld je bruidsboeket.

alternatieven voor bruidsschoenen

Stoer blauw

Het tegenovergestelde van roze is natuurlijk blauw. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stoere beauty’s!

alternatieven voor witte bruidsschoenen

 

Heb jij gekozen voor bruidsschoenen in een andere kleur dan wit? Ik vind het leuk als je hieronder wilt delen waar jij voor hebt gekozen om andere toekomstige bruiden te inspireren!