Binnenlocaties bruidsfotos

Zijn jullie bezig met het plannen van jullie trouwreportage in Utrecht en zoeken jullie ook een binnenlocatie voor als het slecht weer is? Ik heb de mooiste trouwfoto locaties in de provincie Utrecht op een rijtje gezet!

Groene binnenlocaties bruidsreportage

1. De Botanische tuin Utrecht

De Botanische tuin in Utrecht is perfect voor het maken van je bruidsreportage als er twijfelachtig weer voorspelt is op jullie bruiloft. Je kunt er zowel binnen als buiten prachtige foto’s maken! 

2. De Domtuin in Utrecht

Bij iedere Utrechter welbekend is de Domtuin. Maar daarom niet minder geliefd. Je kunt hier een prachtige klassieke bruidsreportage maken. En mocht de zon toch nog even tussen de wolken door piepen dan kun je er ook buiten prachtige trouwfoto’s schieten.

Industriële binnenlocaties trouwfoto’s

5. De Metaalkathedraal in Utrecht

Een kerk, maar dan met een industriële look. Hoe stoer klinkt dat! Hoge plafond en een prachtige afwerking. In 1 woord wow!

6. De oude Kas in Breukelen

Een mooie oude kas met veel licht en stoere elementen.

Statige binnenlocaties bruidsfoto’s

7. Kasteel Montfoort

In Montfoort op het Kasteelplein vind je deze prachtige locatie. Voor een sprookjesachtige bruidsreportage om nooit te vergeten. 

8. Kasteel Woerden

Nog zo’n prachtig kasteel vind je in Woerden. Midden in het centrum. Voor de sprookjesbruiden die graag een onvergetelijke trouwreportage willen. 

9. Gunterstein in Breukelen

Voor wie geen trouwfoto’s wilt maken op een kasteel maar wel op een statige binnenlocatie is Gunterstein in Breukelen heel geschikt. Een prachtig landhuis met hoge ramen en mooie plafonds.

10. Marienhof in Amersfoort

Ook een prachtige statige binnenlocatie die geen kasteel is, is Marienhof in Amersfoort. Ze hebben hele mooie afwisselende ruimtes. Bijvoorbeeld met een zwart/ wit geblokte vloer of met een gigantisch hoog plafond.

11. De Domkerk in Utrecht

Komen jullie uit Utrecht? Dan ben je vast wel eens in de Domkerk geweest. Een super mooie binnenlocatie voor het maken van jullie trouwreportage.

12. De Lantaern in Utrecht

Willen jullie een binnenlocatie die statig is met moderne details? Neem dan eens een kijkje bij de Lantaern in Utrecht. Zij hebben hierin de perfecte combinatie weten te vinden!

13. Wijnfort Jutphaas in Nieuwegein

Wijnfort Jutphaas is statig, maar dankzij haar prachtige wijnkelders wel met een rauw randje. Wauw!

Moderne binnenlocatie fotoshoot

14. Stadsschouwburg Utrecht

Een podium, lange rijen rode theater stoelen. Je vindt het allemaal in de stadsschouwburg van Utrecht. Voor een unieke bruidsreportage

15. De universiteitsbibilotheek Utrecht

Houden jullie van boeken? Of hebben jullie gestudeerd in Utrecht? Overweeg dan zeker de universiteitsbibliotheek als trouwfoto locatie!

16. Bibliotheek Veenendaal

Ook Veenendaal heeft een prachtige bibliotheek. Witte pilaren, een mooi plafond en veel raam. Een hele geschikte fotolocatie voor jullie bruidsfoto’s.

17. Het Muntgebouw in Utrecht

Dit gebouw is modern met klassieke details. Perfect voor bruidsparen die niet kunnen kiezen. Hier kun je beide aspecten mooi laten terugkomen in jullie trouwreportage.

18. Het Bovaghuis in Bunnik

In dit moderne gebouw kun je heel goed jullie trouwreportage maken. Er zijn grote raampartijen, veel wit en glazen plafonds. Prachtig!

19. Landgoed Zonnestraal in Hilversum

Meestal zijn landgoederen statig. Niks is minder waar voor landgoed Zonnestraal in Hilversum. Dit complex heeft een hele moderne uitstraling wat het perfect maakt voor het maken van mooie bruidsfoto’s.

Unieke binnenlocaties trouwreportage

20. De Blikopener in Utrecht

Beton op de vloer, een skyline tegen de muur en groene vlakken op het plafond. Klinkt het tof? Neem dan zeker een kijkje bij de Blikopener in Utrecht voor jullie bruidsreportage.

23. De bloemenveiling in Leidsche Rijn

Houden jullie van bloemen, drukte, grote ruimtes en bedrijvigheid? Denk er dan eens over om jullie trouwreportage te maken bij de bloemenveiling in Leidsche Rijn!

24. Het cliniclowns college amersfoort

Mogen van jullie de trouwfoto’s niet gek genoeg? Dan is dit voor jullie the place to be! Je vindt hier de meest gekke en vrolijke ruimtes. Voor een geweldige trouwreportage.

25. Zandfoort aan de Eem in Amersfoort

Als jullie eigenlijk je trouwfoto’s op een strandje zouden willen maken maar het weer niet mee zit is Zandfoort aan de Eem voor jullie het allerbeste alternatief. Als jullie hier je bruidsfoto’s maken lijkt het net alsof jullie trouwdag mega zonnig was.

Binnenlocaties bruidsreportage kiezen

Je hoopt natuurlijk dat het op jullie bruiloft prachtig weer is. Als het dan toch blijkt te gaan regenen dan hoeft je trouwreportage in ieder geval niet in het water te vallen met deze toffe alternatieve binnenlocaties.

Zit jullie droom binnenlocatie er nog niet tussen? Bekijk dan ook eens de hotels in jullie buurt. Daar zitten ook vaak verrassend leuke panden tussen. Ken jij nog een mooie binnenlocatie in de provincie Utrecht die hier nog niet tussen staat? Ik vind het superleuk als je die door wilt geven!
Gaan jullie niet trouwen in Utrecht maar in Zuid Holland of Noord Holland? Bekijk dan ook zeker onze artikelen met de binnenlocaties voor je fotoshoot die je daar kunt vinden.