Dit is alweer het laatste artikel op Trouwgeheimen uit 2016 en het gaat over de BNers die in 2016 zijn getrouwd. Wie er wanneer in het huwelijksbootje traden zie je hier. Namens Trouwgeheimen feliciteren wij hen allemaal!

Epke Zonderland & Linda Steen

Olympisch kampioen Epke Zonderland koos voor (waarschijnlijk) de meest populaire trouwdatum van 2016. 16-06-2016. Hij stapte (hoe kan het ook anders) in het huwelijksbootje in Heerenveen, de plek waar hij zijn Linda 6 jaar geleden ook voor het eerst ontmoette. het huwelijksaanzoek had al anderhalf jaar eerder plaatsgevonden tijdens een vakantie in Marrakech en de huwelijksreis ging naar Afrika.

BNers die in 2016 zijn getrouwd

Nielson & Hanna

Op 2 september 2016 traden zanger Nielson en zijn Hanna op 2 september 2016 in het geheim in het huwelijksbootje. Op zijn Instagram pagina deelde hij de onderstaande foto met deze tekst “”Vanaf nu is 2 september 2016 de belangrijkste datum in mijn leven. Op deze prachtige dag ben ik getrouwd met de beauty & de brains! Negen jaar lang was Hanna mijn vriendin en nu mag ik haar mijn vrouw noemen. Ik ben nog nooit ergens zo trots op geweest!”.

BNers die in 2016 zijn getrouwd

Nick Schilder & Kirsten Hofstee

Nick Schilder en Kirsten Hofstee gaven na tien jaar samenzijn dit jaar niet één maar twee bruiloften! Ze trouwden op 26 juni 2016 op Ibiza en deden het huwelijksfeest een week later nog eens over in Volendam.  Leuk detail is dat hun twee kinderen (een jongen en een meisje) een mini versie droegen van de trouwkleding van hun ouders.

BNers die in 2016 zijn getrouwd

Lieke van Lexmond & Bas van Veggel

In het diepste geheim hebben Lieke en Bas hun Toscaanse bruiloft voorbereid, die plaatsvond op 24 juni 2016. Achteraf blikte haar zus Jetteke van Lexmond samen met Vogue terug op een driedaags huwelijk. Net na de bruiloft plaatste Lieke de onderstaande sneakpeak al op haar Instagram:

BNers die in 2016 zijn getrouwd

Gigi Ravelli & Roger Hodenius

Ook Gigi Ravelli trad in 2016 in het huwelijksbootje. Op 24 september om precies te zijn. En net zoals de bovenstaande bruidsparen deden ook zij en haar man dat niet in Nederland. Hun huwelijksfeest vond plaats in hun eigen villa op Ibiza die zwaar beveiligd was om de paparazzi buiten de de deur te houden. En dat is gelukt, want er is geen foto van het bruidspaar naar buiten gekomen. Roger Hodenius is de medeoprichter van beursintermediair Flow Traders en heeft een geschat vermogen van 370 miljoen euro. Op zijn verzoek trad Gigi uit de spotlights, wat de reden is dat we tegenwoordig vrijwel niks meer van haar vernemen.

 

Natuurlijk zijn wij niet alleen maar geïnteresseerd in de BNers die in 2016 getrouwd zijn. Ben jij dit jaar ook getrouwd? Laat dan hieronder je trouwdatum achter :).