decoratie

Vind jij decoratie ook een heel belangrijk onderdeel van jullie bruiloft? Ik ben het helemaal met je eens! Dit is wat het afmaakt. Maar hoe het kost je al snel veel tijd en geld.

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar de perfecte decoratie en de zaal zelf aankleden. Maar.. misschien heb je geen tijd, of ben je niet zo creatief. Geen nood! Ik heb voor jou de gouden decoratie tip!

Marokkaanse decoratie bedrijven

Dat is het werk van Marokkaanse decoreerbedrijven. Zij verstaan hun vak. Als je een Marokkaans decoreerbedrijf inhuurt, krijg je een tot in de puntjes gedecoreerde eet en/ of trouwzaal. En dan nu het meest verrassende; de prijs! Ze werken namelijk al vanaf 17,50 per tafel! En daarvoor komen ze alles opzetten en na het feest weer opruimen. Wel exclusief reiskosten natuurlijk. En waarschijnlijk moet je wel een minimaal aantal tafels afnemen. De regels verschillen per bedrijf, zoek op ‘Marokkaanse decoratie bruiloft’, en je zult ze vinden. Er is van alles, van 1001 nacht tot modern en romantisch. Echt een super tip voor als jij mind blowing decoratie op je bruiloft wilt!
decoratie

 

Succes, en het zou super zijn als je de foto’s wilt delen :).