Als jullie een tafelschikking hebben gemaakt, heb je ook naambordjes voor je bruiloft nodig zodat iedereen weet waar ze mogen zitten. Nu is het natuurlijk leuk als deze er mooi uitzien en daarom hebben we voor jou de leukste naambordjes inspiratie verzameld!

Knijper naambordjes voor je bruiloft

De onderstaande knijper naambordjes zijn heel populair. Ik zie ze regelmatig voorbij komen op bruiloften. En met reden natuurlijk, want ze zijn super leuk! Het onderstaande bruidspaar heeft ervoor gekozen om de naambordjes niet zomaar ergens aan vast te maken, maar aan een leuke foto van de desbetreffende gast om leuke herinneringen op te halen.

naambordjes voor je bruiloft

Budget naambordjes voor je bruiloft

Als je niet zoveel budget hebt voor jullie bruiloft kun je er ook voor kiezen om zelf simpele naambordjes te maken. Het onderstaande bruidspaar heeft hiervoor stevig wit papier gebruikt waarop de namen in een mooi sierlijk handschrift zijn geschreven. Zo heb je voor weinig geld toch mooie naamkaartjes op je bruiloft.

naambordjes voor je bruiloft

Naambordjes aan de stoelen

We zijn gewend dat de naambordjes zijn te vinden op de tafel. Als je het allemaal net even anders wilt doen kun je er ook voor kiezen om de naambordjes juist aan de stoelen te hangen!

naambordjes voor je bruiloft

Naambordjes die je kunt hergebruiken

De onderstaande naambordjes zijn super leuk en wel met twee redenen. 1. Ze zien er heel mooi uit en zijn tegelijkertijd decoratie voor je tafel. 2. Je gasten kunnen ze daarna mee naar huis nemen. Win win dus :).

bruiloft menu samenstellen

Vintage stijl naambordjes

De onderstaande naambordjes zijn perfect voor een vintage stijl bruiloft!

naambordjes voor je bruiloft

naambordjes voor je bruiloft

Multifunctionele naambordjes

De onderstaande naambordjes zijn niet zomaar naambordjes. Als je ze openvouwt vindt je er namelijk het menu op! De print aan de buitenkant van de naambordjes komt bovendien van de trouwkaart af. Dat is nog eens leuk en handig!

naambordjes voor je bruiloft

Ook het bruidspaar Denise & Koen had gekozen voor een combinatie van menukaart/ naambordje.

naambordjes voor je bruiloft

 

Ik ben benieuwd of jij jou favoriete naambordjes idee al hebt gespot! Als dat nog niet zo is kun je ook een kijkje nemen op onze Pinterest pagina.