Heb je al een aantal bruiloften van vrienden en familie gehad? Dan heb je kans dat je toch vind dat ze allemaal een beetje op elkaar lijken. Willen jullie van de gebaande paden af? Laat je dan inspireren door de volgende originele activiteiten voor op je bruiloft:

Speurtocht

Verdeel de gasten op in groepjes en laat ze een speurtocht lopen. Het kind komt in iedereen naar boven (helemaal te gek als er ook kinderen onder de gasten zijn), en breng er een wedstrijdelement in met een leuke prijs. Ook ideaal als tijdsvulling terwijl jullie de fotoreportage doen.

Naar de kermis

Als jullie in de zomer trouwen heb je best kans dat er ergens een kermis in de buurt is. Daar moet je toch gebruik van maken, nietwaar. Koop voor iedereen wat kaartjes en laat ze een uurtje genieten. Ook te gek om een groepsfoto te maken waarop iedereen bijvoorbeeld een zuurstok heeft.

Originele activiteiten voor op je bruiloft

Knutselen

Lekker oldskool fröbelen met z’n allen. Men zal misschien even de kat uit de boom moeten kijken, maar als het hek van de dam is.. Je kunt gaan bloemschikken, of bijvoorbeeld iedereen een leuke fotolijst laten maken (dan ook met iedereen op de foto natuurlijk voor in de lijst).

Laat je verbazen

Laat je vermaken. Huur een ballonnenartiest in, een vuurspuwer en een circusartiest. Vermaak gegarandeerd.

Originele activiteiten voor op je bruiloft

De toeristische route

Laat iedereen op de fiets komen en zet een leuke toeristische route uit. Bezoek alle mooie plekjes in de omgeving, gelijk een ideaal moment om de familiefoto’s op al deze leuke plekjes te maken.

Trouw ergens waar je niet vandaan komt

Kom jij uit Den Haag? Waarom niet trouwen in Limburg? Die andere en vernieuwende omgeving kan net dat beetje extra zijn voor jullie bruiloft. Een top vakantie gevoel, en de gasten kunnen van jullie bruiloft gelijk een weekendje maken.

Spelletjes doen

Koekhappen, twister, zaklopen, jeu de boules en ga zo maar door. Een middag oud Hollands vermaak.

Make your own food

Maak van jou diner een echte happening. Niks gelijk aanschuiven, maar handen uit de mouwen. Kook met z’n allen voor een onvergetelijke avond.

bruiloft met kinderen

Danslessen

Vind je het toch een beetje eng om met z’n tweeën voor al die mensen de openingsdans te doen? Huur dan een danscoach in die alle daggasten de openingsdans leert, die jullie in de avond met z’n allen kunnen opvoeren.

Cabaretier

Moet jou bruiloft een dag vol gelach worden? Huur dan een cabaretier in. Licht hem in over alle leuke verhalen over jullie en de familie en let him do his work.

 

Ik hoop dat je van jullie bruiloft een onvergetelijke dag maakt! Als je nog meer leuke en originele ideeën hebt om de bruiloftsgasten te vermaken, hoor ik graag van je. Veel plezier!