Taartentafel

Bij een bruiloft hoort taart. Nu kun je kiezen voor een traditionele bruidstaart van cake, room en fondant maar je kunt ook kiezen voor een taartentafel.

Een taartentafel is perfect als:

  • Je niet van traditionele bruidstaarten houdt (sommige mensen houden niet van fondant/ vinden het te zoet).
  • Jullie het niet eens kunnen worden over de smaak bruidstaart (met een taartentafel kun je verschillende smaken uitkiezen)
  • Je een favoriete bruidstaart hebt die je graag op je bruiloft wilt hebben (bijvoorbeeld cheesecake of appeltaart).
  • Je jullie bruiloftsgasten de keuze wilt geven uit verschillende lekkere soorten taart.

Het grootte voordeel van een taartentafel is dat je van alles kunt uitkiezen om erop te zetten. Verschillende soorten taart, maar ook koek, cakejes, macarons, donuts enzovoorts. Je kunt het zo gek niet bedenken! Alle soorten zoetigheid kun je neerzetten dus kies de favorieten van jullie beiden maar uit.

En.. Behalve dat een taartentafel natuurlijk erg lekker is ziet het er ook nog eens fantastisch uit! Je kunt kiezen voor verschillende soorten schalen en borden en alles lekker rommelig door elkaar heen zetten. Ter decoratie kun je het beeld nog afmaken met ballonnen, confetti, bloemen en vlaggetjes. Zo maak je van jullie taartentafel de perfecte eye catcher! Het is wel slim om bij al het lekkers ook bordjes neer te zetten waarop staat wat het is. Voor de moeilijke eters onder ons ;-).

 

De prachtige foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door Arma fotografie. Had jij ook een toffe taartentafel op jullie bruiloft? Leuk als je de foto’s wilt delen! Bijvoorbeeld op onze Facebookpagina.