accessoires bruidsjurk

Heb je na een lange (en leuke) zoektocht eindelijk jou perfecte bruidsjurk gevonden? Joehoe! Gefeliciteerd. Dan is het nu tijd om deze af te maken met de perfecte bruidsaccessoires! Hieronder staat een handige en overzichtelijke lijst met alle mogelijkheden waaruit je kunt kiezen:

Handschoenen:

Houd jij van een klassieke twist? Dan zijn lange witte handschoenen voor jou zeker een musthave. En ook nog eens origineel als accessoire, want zo vaak zie je ze niet.

Tiara:

Wanna be a princess for a day? Dan is dit jou mogelijkheid, de enige dag in je leven waarop je een tiara kunt dragen, je trouwdag!

Oorbellen:

Kleine knopjes of grote hangers. Er zijn geen regels voor oorbellen op je trouwdag dus kies wat jij mooi vind.

accessoires bruidsjurk

Bruidsluier:

Bruidsluiers zijn prachtig, ze geven je een sprookjesachtig uiterlijk en maken van iedere bruidsjurk de perfecte outfit! Als je ze mooi vind, zeker niet twijfelen dus. Een mooi bijkomend voordeel is ook dat ze een perfecte prop zijn voor de bruidsreportage waarmee de bruidsfotograaf veel kanten op kan. Ik schreef eerder al iets over bruidssluiers.

Ring:

één of meerdere ringen dragen aan de hand waar ook je trouwring komt is een not done. Die moet immers de show stelen. Een ring aan je andere hand echter, is geen probleem. Zorg er wel voor dat deze niet groter of opvallender is dan je trouwring. Voor een andere ring dan je trouwring geldt, less is more.

Armband:

Een inkoppertje: de armband. Het is heel leuk als deze match met je andere accessoires voor je bruidsjurk. Hiermee bedoel ik een set met daarin oorbellen, een ketting en een armband.

Bloemen:

Trouwen jullie in de zomer? Dan kun je losgaan met bloemen. Een polsboeket (bloemenarmband), en/ of bloemen in je haar. Alles mag!

accessoires bruidsjurk

Haarsieraad:

Vind je een bruidssluier net iets teveel van het goede? Dan kun je het ook iets rustiger doen met een mooi haarsieraad. Een mooie ketting, een prachtige stoffen bloem, of iets rustiger parels in je haar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tasje:

Kun jij zelfs op je trouwdag geen afstand nemen van je telefoon en andere spulletjes? Dat hoeft ook niet! Er zijn tegenwoordige prachtige tasjes voor de bruid, so just pick out yours.

Ketting:

Net zoals de armband, een inkoppertje. Anders ziet je hals er ook zo kaal uit. En het mooist is het als je ketting, armband, eventuele ring en oorbellen qua stijl en kleur bij elkaar passen.

accessoires bruidsjurk

 

Hoeveel accessoires je het beste kunt kiezen is helemaal afhankelijk van je bruidsjurk. Als deze al druk en opvallend is, geldt voor de sieraden less is more. Is de jurk rustig en tijdloos? Dan kun je rustig meerdere dingen kiezen uit het bovenstaande rijtje! Ik vind het super leuk om te horen wat je hebt gekozen, succes!