Jullie gaan trouwen, en dat doe je als het goed is maar één keer. Een goede reden om all out te gaan! Ik heb voor jou de meest extravagante bruiloft ideeën op een rijtje gezet!

extravagante bruiloft ideeën

1. Een luchtballon

Hoe gaaf is het als jullie aankomen (of vertrekken) in een luchtballon!? Het is een wel bekend sprookje voor op de bruiloft, maar hoeveel mensen ken jij die het ook daadwerkelijk hebben gedaan?

2. Een helikopter

Is de luchtballon niet spectaculair genoeg? Dan is ‘the next level’ natuurlijk een helikopter. Niemand zal het verwachten, en het geeft jullie natuurlijk een onvergetelijk uitzicht.

3. Een magische partytent

Vrijwel iedereen heeft zijn bruiloft in een gebouw, dus hoe extravagant is een speciaal voor jullie opgebouwde tent. En nee, dan bedoelen we natuurlijk niet een party tent die mensen in de achtertuin hebben staan. We bedoelen een supergrote metershoge tent (ala circustent) in mooie kleuren en met mooie decoratie. Supersprookjes achtig.

4. Een after party

Je hebt eerst de dag, en dan het bruiloftsfeest. Normaliter eindigt dit tussen 00.00 en 01.00. Maar hoe cool zou het zijn als je daar nog een after party aan toevoegt. Niet bedoeld voor je opa en oma, of de buren, maar voor jullie jonge inner circle, die nog door kan gaan tot in de vroege uurtjes.

5. Meerdere outfits

1 trouwjurk is mooi, maar waarom 1 als je er ook 2 of 3 kunt hebben!? En dan inclusief een nieuw kapsel, en nieuwe bruids make up. Ook de bruidegom kan natuurlijk niet achterblijven, en zal ook verschillende pakken hebben. Het leukst is als niemand dit weet, en het iedere keer weer een mega grote verrassing is.

6. Meerdere dagen feest

Als je kiest voor meerdere outfits, waarom dan niet voor meerdere dagen. Je kunt voor alle gasten een hotel overnachting regelen (kunnen ze ook lekker drinken), en de volgende dag nog even doorgaan. Met een lekkere brunch bijvoorbeeld. Of nog een leuke activiteit.

7. Overal bloemen

Bloemen zijn mooi. Een bloemenzee op je bruiloft is werkelijk prachtig. En heb je wel eens gekeken naar de prijzen van mooie bloemen en boeketten bij een bloemist? Een bruiloft vol met bloemen is dus met recht extravagant te noemen.

8. Onvergetelijke centerpieces

Een dinerzaal bestaat uit verschillende tafels waar de gasten aan zitten. Vaak staat er op deze tafels iets van decoratie. Nu kun je dus voor ‘iets van decoratie’ gaan (wat natuurlijk mooi is), maar je kunt ook all in gaan, met super mooie en grote centerpieces die direct ieders aandacht trekken, en die niemand meer zal vergeten. Voor het echte wow- effect.

9. Een metershoge bruidstaart

Als je 100 gasten hebt, kun je natuurlijk naar de bakker gaan voor een bruidstaart van 100 personen. Wat je ook kunt doen is gaan voor een gigantische bruidstaart, die vanaf waar dan ook in de zaal te zien is. Verschillende kleuren, mooie decoratie eromheen en goed verlicht. Echt prachtig. En als je, je nu afvraagt wat je dan met al die overgebleven bruidstaart moet, die is vaak gewoon nep. Nep!? Yep, er zit natuurlijk echte taart tussen, maar ook veel piepschuim met fondant eromheen.

10. Vervoer for everyone

Het is op bruiloften eigenlijk vrijwel altijd zo dat je er gewoon met je eigen vervoer heen gaat, of er is een gezamenlijke opstappunt waar een bus staat. Hoe cool is het als iedere gast thuis word opgehaald, en als het even kan met gematcht vervoer. Bijvoorbeeld mooie Mercedessen, of oude Volkswagenbusjes.

extravagante bruiloft ideeën

 

Maak van jullie bruiloft een onvergetelijke dag. Doe wat nog niemand heeft gedaan, en geniet ervan!