lowbudget huwelijkscadeaus

Uitgenodigd op een bruiloft? Super gaaf! Je mag een hele speciale dag gaan meemaken. En hoewel alles natuurlijk draait om het bruidspaar, wil jij natuurlijk ook de show stelen. En wel, met je huwelijkscadeau! Je hebt alleen een beperkt budget, maar wilt wel dat jou huwelijkscadeau onvergetelijk is. Ik heb voor jou tien lowbudget huwelijkscadeaus op een rijtje gezet;

1. MR & MRS

Letters zijn tegenwoordig hot. En wat past er beter bij het kersverse bruidspaar dan MR & MRS … (achternaam)? Leuk voor in de slaapkamer, woonkamer, in het raamkozijn of in de tuin. Letters kun je kopen bij onder andere de Xenos. Wil je helemaal losgaan? Versier dan de letters met verf, glitters, lintjes enzovoorts.

2. Speurtocht

Wil jij je er niet snel vanaf maken met een goedkoop cadeau. Geef ze dan een gesloten envelop met daarbij een speurtocht. De speurtocht zal ze leiden van hun huis naar een leuke cafe voor een drankje (wat zij natuurlijk van te voren niet weten), en als ze zijn aangekomen mogen ze de envelop openen en op jou kosten een drankje nuttigen.

3. After wedding shoot

Natuurlijk, ze hebben (waarschijnlijk) net een fotoshoot gehad op hun bruiloft, maar daarop waren ze zenuwachtig en gespannen. Nu is alles achter de rug en zijn ze gelukkig getrouwd. Toch te gek als ze nu nog een fotoshoot kunnen doen waarbij ze helemaal ontspannen zijn en alle mogelijke bewegingen kunnen maken zonder trouwkleding die in de weg zit. Kijk eens op bijvoorbeeld ticketveiling waar met enige regelmaat goedkope fotoshoots worden aangeboden. of op www.MadelonVink.nl.

4. Landkaart van de huwelijksreis

Gaat het bruidspaar op huwelijksreis? Koop dan een mooie landkaart van de bestemming waarop je de route uitstippelt, en doe deze in een mooie lijst. Dit word de mooiste reis van hun leven, daar willen ze vast een originele herinnering aan.

5. Liefde gaat door de maag

Koop mooie potten, vul deze met ingredienten en doe er het recept bij. Het bruidspaar kan nu in hun eerstvolgende vrije weekend een lekkere taart of lekkere koekjes maken.

6. Een flesje wijn

Lijkt allicht simpel of afgezaagd, maar als je de fles laat bedrukken met een persoonlijke boodschap word het ineens heel leuk. Bijvoorbeeld met de tekst dat jullie graag een glaasje komen doen om de trouwfoto’s te bekijken. Eventueel kun je er ook nog 2 gegraveerde wijnglazen bij doen.

7. Naambordje

Woont het bruidspaar al samen? Zo niet, dan is een naambordje allicht een heel gaaf idee. Dit is immers niet het eerste dat je aanschaft als je gaat samenwonen, en waarschijnlijk hebben ze het dus nog niet.

8. DIY

Ben jij een beetje creatief? Sla dan de handen uit de mouwen en maak het perfecte huwelijkscadeau zelf. Dit kan werkelijk van alles zijn. Een kastje voor in huis, een mooi schilderij, zelfgemaakte/ versierde fotolijsten enzovoorts. Laat je creativiteit spreken.

9. Servies

Ken je het bontgekleurde servies van Blond Amsterdam? Hoe gaaf zou het zijn als je bijvoorbeeld 2 mokken laat bedrukken met een voor het bruidspaar persoonlijke felgekleurde illustratie.

10. Een fotoboek

Hoe leuk is het om foto’s te verzamelen van de love story van het bruidspaar en hier een mooi fotoboek van te maken. Een onvergetelijke herinnering die vast en zeker nog vaak word bekeken.

 

En onthoud dit. Het meest kleine en simpele cadeautje word fantastisch met een mooie en originele giftwrapping. Succes! Het zou heel leuk zijn als je foto’s kunt delen van jouw gegeven persoonlijke lowbudget huwelijkscadeau.